top of page

Magamról

Izsó László Balanced Scorecard üzleti coach és mentor

Végzettségeimet tekintve felsőfokú műszaki, pénzügy-számviteli és MBA diplomával is rendelkező tapasztalt szakember vagyok.

  • Több mint 20 éve foglalkozom vállalatirányítási rendszerek bevezetésével és céges üzleti folyamatokkal.

  • 27 évesen egy az osztrák állam tulajdonában lévő, a hazai piacon meghatározó részesedéssel rendelkező, élelmiszer, ital és dohányáru nagykereskedelemmel foglalkozó cégnek voltam az IT vezetője.

  • 35 évesen alapító-tulajdonosként 5 éven keresztül egy a Nasdaq-on is jegyzett amerikai tulajdonú, vállalatirányítási rendszereket és iparági szoftvermegoldásokat fejlesztő multinacionális vállalat hazai disztribúcióját vezettem.

​Üres zsebbel, támogatás és kapcsolatrendszer nélkül indultam.  Mindig is sokat dolgoztam a céljaimért és közben folyamatosan tanultam, tapasztaltam. Ez tökéletesen beleillett a mélyen belém táplált mintába: “kemény munka, karrier, siker, pénz, boldogság”.

​Inspiráló és kihívásokkal teli környezetben az ember gyorsan fejlődik. Cégvezetőként már elég korán  magas szintre fejlesztettem a hatékonyságot. Ilyenkor az idő az egyik legértékesebb, hirtelen nagyon kevés lesz belőle. Később megtanultam azt is, hogy mindenkinek olyan a csapata, amilyet megérdemel.


ESTJ személyiségként jól éreztem magam az ügyvezetői szerepben, de idővel rájöttem, engem valójában nem ez tesz boldoggá. ​Önmagamat akkor találtam meg, amikor lazítottam a fogyasztói társadalom normáival kapcsolatban. Ma egy átlagos ember életét élem. Mindössze "csak" annyi a különbség, hogy közben sokat mosolygok. Az eredményműhelyt azért hoztam létre, hogy segítsek másoknak  is eredményesebbé válni és ez a tevékenység közben engem is frissen tart.

Magamról: Welcome
bottom of page