Magamról

Izsó László

Végzettségeimet tekintve felsőfokú műszaki, pénzügy-számviteli és MBA diplomával rendelkező IT szakember vagyok.

  • Első saját fejlesztésű szoftveremet 24 évesen adtam el. Főállás mellett, másodállású egyéni vállalkozóként.

  • 27 évesen a legnagyobb magyar dohány-nagykereskedelmi cég IT vezetője voltam.

  • 35 évesen egy a Nasdaq-on jegyzett ERP világcég hazai disztribúcióját vezettem ügyvezető tulajdonosként.

Üres zsebbel, ismerős, támogatás és kapcsolatrendszer nélkül indultam. Sokat dolgoztam a céljaimért, közben folyamatosan tanultam és tapasztaltam. Ez tökéletesen beleillett a mélyen belém táplált mintába: “kemény munka, karrier, siker, pénz, boldogság”.

Inspiráló és kihívásokkal teli környezetben az ember gyorsan fejlődik. Cégvezetőként például magas szintre fejlesztettem a hatékonyságot. Ilyenkor az idő az egyik legértékesebb. Hirtelen nagyon kevés lesz belőle. Később megtanultam azt is, hogy mindenkinek olyan a csapata, amilyet megérdemel. Követtem el hibákat és padlón is voltam néhányszor. Ez is hozzátartozik ehhez az életformához. ESTJ személyiségként jól éreztem magam az ügyvezetői szerepben, de idővel rájöttem, engem valójában nem ez tesz boldoggá.

Önmagamat akkor találtam meg, amikor lazítottam a fogyasztói társadalom normáival kapcsolatban. Többször is láttam közelről igen kemény "versengést" gazdag és befolyásos üzletemberek között. Tudtam én nem ebbe az irányba akarok menni. Ma egy átlagos hétköznapi ember életét élem. Átlagos házban lakom és átlagos autóval járok. Mindössze "csak" annyi a különbség, hogy közben sokat mosolygok. Az eredményműhelyt azért hoztam létre, hogy segítsek másoknak is eredményesebbé, sikeresebbé válni és ez a tevékenység közben engem is frissen tart.