László tehetséges menedzser, aki mindig jó megoldást kínál mindenféle problémára. És ha ötlete nem elég jó, akkor erőteljesen dolgozik azon, hogy egy jobbat keressen.

Nehéz üzleti környezetben vezette az üzletet, de erős üzleti hálózatának és piaci ismereteinek köszönhetően folyamatosan új vevőket és lehetőségeket talált.

Nagyszerű menedzser, aki a fontos dolgokra összpontosít, képes a problémák megfelelő elemzésére és megoldására. Jól képzett és nagy üzleti tapasztalattal rendelkezik.

László szélsőségesen eladás és szolgáltatás orientált személy, aki értékes képességgel rendelkezik az ügyfelek és az üzleti élet irányításában. Egyesíti az elemzést és az új projektek és vállalkozások elképzeléseit, bizalmat ad a csapatának és a vele dolgozó embereknek.

Látja a globális képet, de a kicsi, fontos részleteket is. Mindig hozzáadott értéket tudott adni a csapatnak, és értékes új fényt hozott az együttműködésbe.

Együtt dolgoztam Lászlóval és egy intelligens vállalkozónak ismertem meg őt, aki megfelelő ismeretekkel rendelkezik a magyarországi szoftverüzlet fejlesztéshez. Sikerült új értékesítéseket generálnia komoly versenyt igénylő telített piacon.

László társaságkedvelő, innovatív és gondos maximalista - ötletei, készségei, kreativitása és üzleti megértése jól megalapozott tapasztalatot mutatnak: emberekkel, technológiákkal, értékesítési művészettel és mindenekelőtt az informatika területén. Széles körű ismeretei vannak, és nyitott megközelítését nem lehet túlértékelni.

Magas fokú ismeretek a következő területeken: pénzügy, termelés és ellátási lánc menedzsment. Nagyon jó kommunikáció és csapatmunka.

László nagyszerű szakértő a saját területén - amikor együtt dolgoztunk, ügyfelei teljesen elégedettek voltak munkájával.

Nyitott emberként ismerem, aki megértette az üzleti tevékenységünket, és segített bennünket az informatikai üzemeltetési csapatunk és az IT infrastruktúra átszervezésében.

László az egyik legjobb informatikai szakember, aki képes a tényleges feladatok megfelelő és időben történő kezelésére. Tartja a lépést a legújabb informatikai módszertanokkal és technológiákkal. Örömmel ajánlom őt néhány új kihíváshoz.

Bármikor folyamat- vagy rendszerszintű nehézségekkel kerestem meg, amelyek az osztályunkat érintik, rövid időn belül megoldást vagy valamilyen segítséget adott abban, hogyan kell továbbmenni. Annak ellenére, hogy nem tudom megítélni az informatikai kompetenciáját, rövid időn belül megoldotta az összes gondunkat.

László fő erőssége az összetett helyzetek áttekintésének és kezelésének képessége. Erős ismeretek a szoftverek terén. Barátságos viselkedése segít neki kapcsolatot létesíteni az emberek között.

Nagyon jó interperszonális készségekkel rendelkezik, őszinte és elkötelezett. A jó vezetők fejlesztik az őket körülvevő embereket. Ezt tette; eleinte megbizonyosodott arról, hogy beilleszkedek a cégbe, szükség esetén támogatást nyújtott és továbbadta a marketing területén szerzett ismereteinek egy részét. Nagyra értékeltem azt a tényt is, hogy bizalmat és cselekvési szabadságot adott.

Volt szerencsém együtt tanulni, közös feladatot is végezni Veled így tudom, hogy hiteles vagy üzleti és szakmai szempontból is. Egy olyan ember, aki tényleg tud kapcsolatot kialakítani és fenntartani, fejleszteni a különböző üzleti területek között, a jóra figyel és azt erősíti, adja át tudását és eddigi tapasztalatait a fejlődésre és befogadása nyitott embereknek.