top of page

László rendkívül értékesítés- és szolgáltatásorientált ember, aki kiválóan tud ügyfelet és üzletet menedzselni. Egyesíti az elemzést és az új projektek és üzletek jövőképét, bizalmat adva csapatának és a vele dolgozó embereknek.
Laszlo is a extremelly sales and service oriented person, with high hability to manage customers and business. He combine the analysis and the the vision for new projects and business, giving confidence to his team and the people who works with him.

Nyitott emberként ismerem, aki megértette az üzleti tevékenységünket, és segített bennünket az informatikai üzemeltetési csapatunk és az IT infrastruktúra átszervezésében.

László menedzser, aki gondoskodik ügyfeleiről, és az ígéreteknek megfelelően biztosítja a hozzáadott értéket. Lászlót egy nagyszerű házigazdaként ismertem meg, aki gondoskodik a vendégekről, és jól érzi magát, nagyon kellemes és őszinte ember.
Laszlo is a manager who takes care of his customers and delivers the added value as promised. As a person I got to know Laszlo as a great host that takes care of his guests and makes you feel comfortable, he is a very pleasant and honest person to deal with.

Magas fokú ismeretek a következő területeken: pénzügy, termelés és ellátási lánc menedzsment. Nagyon jó kommunikáció és csapatmunka.

Erős üzleti készségei mellett László olyan erős iparági tudást mutatott be, amely lehetővé tette számára, hogy üzleti szakértőként és sok ügyfél partnereként működjön.
In addition to his strong business skills Laszlo presented strong industry knowledge enabling him to operate as a business expert and partner for many customers.

László tehetséges menedzser, aki mindig jó megoldást kínál mindenféle problémára. És ha ötlete nem elég jó, akkor erőteljesen dolgozik azon, hogy egy jobbat keressen.

Testimonials: Testimonials
bottom of page