google-site-verification=DHfyDmY_zRlFNcpnhI4KBYtqALPSK5ImjUFl01y4_ss

Egy új szín a cégépítés világában!

Új belépőként az üzleti mentorok világába tisztában vagyok azzal, hogy a bizalom és hitelesség alapvető. Csak most kezdtem, így mentori referenciáim még nincsenek, viszont büszkén támaszkodom arra a két évtizedes tapasztalatra, amelyet szakmai pályafutásom során szereztem. Ezek a tapasztalatok nemcsak meghatározóak voltak a szakmai szemléletem kialakításában, hanem egy szilárd tudásalapot is biztosítanak a mentorálási tevékenységemhez. Szeretném veled megosztani néhány kulcsfontosságú projektet és eredményt a LinkedIn profilomból, amelyek bemutatják elkötelezettségemet és azt a képességemet, hogy valódi értéket nyújtsak az együttműködő partnereimnek. Remélem, ezek az eredmények és tapasztalatok meggyőznek arról, hogy értékes támogatást tudok nyújtani a vállalkozásod fejlődéséhez.


"Nagy öröm volt együtt dolgozni Lászlóval, aki a Ross Systems vállalatnál, később pedig a CDC szoftverénél képviselte a magyar régiót. László kemény és kiélezett piaci környezetben menedzselte az üzletet, de kihasználva erős üzleti kapcsolatrendszerét és piaci ismereteit, új ügyfeleket és lehetőségeket talált. Kiváló üzleti készségei mellett László rendkívüli iparági tudással is rendelkezik, ami lehetővé teszi számára, hogy sok ügyfél számára üzleti szakértőként és partnerként működjön." - Arthur Masseur, Igazgató | Kepi IT Solutions BV.


"Hét hónapon át volt a közvetlen felettesem. Ebben az időszakban láttam, hogy ő egy dinamikus és energikus személyiség, aki szenvedéllyel végzi a munkáját. Nagyon jó kapcsolatteremtő készségekkel rendelkezik, őszinte és elkötelezett. A jó vezetők fejlesztik a körülöttük lévő embereket. Pontosan ezt tette. Kezdetben megbizonyosodott arról, hogy integrálódjam a cégbe, mindig támogatást nyújtott, amikor szükségem volt rá, és átadta szakmai tapasztalatait. Az is nagyra értékelendő volt számomra, hogy bizalmat és szabadságot adott a cselekvésre." - Koncz Timea, Projektmenedzser | Navigator Software Srl.


"Mély folyamat ismeretek a következő területeken: Pénzügy, Gyártás, SCM. Nagyon jó kommunikációs és csapatmunka készségek." Bence Gyűrűs, Logisztika Igazgató | DP World Logistics Hungary Kft.


"Lászlónak széleskörű ismeretei vannak az ERP piacon, különösen a folyamat alapú gyártás területén. Jó stratégiai látásmóddal rendelkezik a vállalkozásnak leginkább megfelelő alkalmazás megtalálásában, és kiváló értékesítő is." - Nagy Endre, Stratégiai Vezérigazgató-helyettes | Univer Product Zrt.


"Tapasztalataim alapján ő egy nyitott személyiség, aki megértette üzleti működésünket és segített újraszervezni IT üzemeltetési csapatunkat és IT infrastruktúránkat. Mély számítógépes ismeretekkel rendelkezik, valamint pozitív társas készségekkel, mint csapatmunka, lojalitás és kreativitás." - Peter Feiner, Tulajdonos, Ügyvezető igazgató | Feiner Hausbau GmbH & Co. KG.


Köszönöm, hogy rászántad az időt a profilom megtekintésére, és alig várom, hogy együtt dolgozhassunk a jövőbeli sikereid megvalósításában! További információkat rólam az angol nyelvű LinkedIn profilomon találsz.

"Minden, amit mérünk, javul." – Pearson törvénye.
"Ne mérj mindent, ami számít; csak azt, ami segít a céljaid elérésében." – Anonim.
"Ami nem mérhető, azt nem lehet irányítani." – Peter Drucker.
"A mérés önmagában nem elegendő. Azt is tudnunk kell, mit kezdjünk az adatokkal." – W. Edwards Deming.
"A teljesítménymutatók olyanok, mint egy térkép a kincskeresésben: megmutatják, hol kell ásni." – Anonim.
"A teljesítménymutatók használata nem csak arról szól, hogy megtudjuk, hol állunk, hanem arról is, hogy inspiráljuk magunkat és csapatunkat a folyamatos javulásra." – Anonim.
"A teljesítménymutatók nélkül a stratégia csak egy kívánságlista." – Anonim.
"A siker nem véletlen. A siker mérhető döntések és cselekvések eredménye." – Anonim.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.